ELLA


MAZA


Ella je objavila novi singl, pjesmu "Maza", koja je napravljena u suradnji s poznatim glazbenim producentom i dj-om E-Base-om. Sexy spot za posljednju suradnju koju je napravio s hrvatskom dance pjevačicom Ellom koju najbolje znamo po pjesmi „Iza ponoći“ bit će gotov za koji dan, nakon čega će Ellina pjesma „Maza“ biti upakirana u E-Baseov aranžman i ne sumnjamo postati hit ovog ljeta. Da Elli majčinstvo i novi glazbeni početak odlično pristaju imat ćete priliku vidjeti u spotu u kojem izgleda bolje nego ikad. Redatelj spota je talentirani Dino Senčar na kojeg definitivno treba obratiti pozornost, dok su svoje modne kreacije za snimanje ustupili Zoran Mrvoš i Ogi Antunac. Uz njih i Lidija Fištrek u ovom videou premijerno predstavlja svoju novu odjevnu kolekciju. Novi spot koji će uskoro doživjeti svoju premijeru na nacionalnim TV programima zajednički je pop projekt kojim zajedno Ella i E-Base žele predstaviti zvuk namijenjen klubovima.

SAMO ŽENA


NOVI TV I VIDEO SPOT !
Marinela Jantoš, poznata na glazbenoj estradi pod imenom Ella, snimila je i drugi video spot za pjesmu "Samo", inače pjesmu koja se nalazi na njezinu zadnjem albumu "Samo žena" u izdanju "Kondorcomm". Video spot "Samo" režirao je Damir Dražić, snimatelj je bio Domagoj Čezner, a montirao Mario Kušnjer, u produkciji studija "Eldra". Video spot se već ovih dana emitira na većini TV postaja.
ELLA SE VRAĆA !
Nakon dugo vremena na hrvatsku glazbenu scenu vraća se iznimno kvalitetni ženski vokal, Ella, koja, iako aktivna ovih 11 godina, tek je ove godine izdala svoj drugi album. Da se podsjetimo ukratko; 1994. g. Ella objavljuje album «Iza ponoći», koji bilježi lijep uspjeh, a atraktivan video spot naslovne pjesme 1995. g. bio je na vrhu tadašnje službene TV top liste «HIT DEPO» te imao veliki broj emitiranja u ostalim hrvatskim glazbenim i kolažnim programima. Nakon albuma prvijenca, Ella je tijekom dosadašnjih godina objavljivala nekoliko promotivnih singlova;
1998 - Ponekad ludujem (HRF)
1998 - Jednom ćeš platiti
1999 - Ima dana (HRF)
2000 - Tvoj pogled - duet sa Dariom Plevnikom (HRF)
2001 - Daj mi još 5 minuta (HRF)
2002 - Široke duše - duet sa Dariom Plevnikom (Neum fest)
2002 - Opet te ostavljam
2004 - Idi za srcem- trio sa Gabi Novak i Meri Cetinić
Uz pop izbor pjesama, Ella je nekoliko godina za redom nastupala i na najpoznatijem tamburaškom festivalu «ZLATNE ŽICE SLAVONIJE» s pjesmama; Zora svanula, A ja samo čekam, Bećaruša, Srce od šećera, Moj bekrijo.
Na Ellinom novom albumu pod nazivom «SAMO ŽENA», nalazi se 13 pjesama,koje bi mogle svaka po sebi biti hit.
www.ella-jantos.eu.pn
www.facebook.com/marinelaella.jantos
.....natrag