KONDORCOMM NOVOSTI


09.04.2015.
Priprema:
Mišo Vučić


EKSKLUZIVNO!!!


Poštovani, eto nakon velikog internacionalnog uspjeha prvog naslova “GAS GUZZLERS COMBAT CARNAGE”, pred Vama je novi, drugi nastavak, popularne oktansko pucačke arkadno akcijske video igre, pod nazivom “GAS GUZZLERS EXTREME”. S obzirom da se radi o 100% proizvodu koji je kreiran i proizveden u Hrvatskoj, pod znalačkom palicom genijalaca (dizajnera i programera) GAMEPIRES/PANDORA STUDIO, s osobitim ponosom Vam priopćavamo kako možete od današnjeg dana nabaviti u svim boljim maloprodajnim mjestima GAS GUZZLERS EXTREME, Vaš primjerak vas čeka!! Za razliku od prvog naslova, novi “EXTREME”, daje igraču već samom kupnjom aktivacijski kod za on-line igranje na svjetski popularnoj i najvećoj digitalnoj platformi za prodaju video igara, STEAM-u. Aktivacijski kod se nalazi u unutrašnjem bookletu proizvoda, dolje na desnoj strani.
GAS GUZZLERS EXTREME
GAS GUZZLERS COMBAT CARNAGE
- FIRE ZONE
Dragi posjetitelji,
s ponosom vas obavještavam da je video igra GAS GUZZLERS COMBAT CARNAGE osvojila odlično drugo mjesto, odnosno srebrni kipić u natjecanju EUROPEAN GAMES AWARD, u kategoriji za BEST RACING GAME (NAJBOLJA TRKAĆA VIDEO IGRA).
Proglašenje pobjednika bilo je organizirano 14.08., dan prije službenog početka velikog sajma gaming industrije GAMESCOM 2012., u Kölnu.
Pobjednik u istoj kategoriji je DRIVER SAN FRANCISCO. Iza nas ostale su renomirane i svjetski popularne trkaće video igre kao što su FORMULA 1, DIRT SHOWDOWN, BURNOUT CRASH, FERRARI. Gledajući i ostale kategorije, samom činjenicom da se nalazimo među laureatima uz megapopularne video igre kao što su BATTLEFIELD, THE WITCHER, MINECRAFT, BATMAN, dovoljno govori o uspjehu malog, ali ambicioznog hrvatskog razvojnog tima "GAMEPIRES". Hrvatska je u svijetu poznata po uspjesima u IT-u, naši informatičari osvajaju medalje na informatičkim olimpijadama, ali ovaj put konačno smo prvi put uspjeli i na području gaming industrije, gdje inače vlada velika konkurencija. Na primjer video igre DIRT SHOWDOWN i FORMULU 1, razvijaju timovi od otprilike 100 i više ljudi, da ne govorim o budžetima koji su potrebni za razvoj istih.
Toplo se zahvaljujem, svima vama, prijateljima, poslovnim partnerima i ostalima koji ste svojim glasom doprinjeli ovom velikom uspjehu!!
VIDEO IGRU GAS GUZZLERS COMBAT CARNAGE možete kupiti kod naših partnera:

TECHNOMARKET

ALGORITAM MULTIMEDIJSKI PRODAJNI CENTRI

SOPHOSLAB GAMING PRODAJNI CENTRI

TISAK MEDIA MALOPRODAJNI CENTRI

MERCATOR PRODAJNI CENTRI

KTC PRODAJNI CENTRI

ELIPSO PRODAJNI CENTRI

CROVORTEX

DANDY SHOP (KORZO RIJEKA)

PEVEC PRODAJNI CENTRI

CROATIA RECORDS PRODAVAONE NOSAČA ZVUKA I SLIKE

ORFEJ (BOGOVIĆEVA, ZAGREB)GAS GUZZLERS COMBAT CARNAGE

www.gametrailers.com/video/release-trailer-gas-guzzlers/730264

Ovdje kliknite na link s kojega možete skinuti DEMO PLAY IGRE

Linkovi na kojima možete pogledati dijelove igrice GAS GUZZLERS COMBAT CARNAGE:

"http://www.gametrailers.com/video/combat-carnage-gas-guzzlers/727607"

"http://www.gametrailers.com/video/debut-teaser-gas-guzzlers/726606"

"http://www.gametrailers.com/video/combat-carnage-gas-guzzlers/722170"

"http://www.gametrailers.com/video/alpha-preview-gas-guzzlers/718919"Glazba i film


NOVOSTI


NOXIN


NOXIN - Mali dječak
Zagorska rock grupa Noxin vraća se na scenu s novim singlom “Mali Dječak”. Ujedno isti singl obilježava Noxinovih prvih 15. godina! Ovdje možete besplatno skinuti novi singl:
FREE DOWNLOAD -
Mali dječak


KUZMA & SHAKA ZULU - 7 litara vina!
Navikli smo da naš popularni splitski dvojac svako ljeto oduševljava s novim hit singlovima, no ovaj put okrenuli su pilu naopako i konačno izdali novi singl u jeku ciče zime. "7 litara vina" za sve koji se žele zagrijati, a i za one koji su se u korizmi zavjetovali na 40 dana bez alkohola, pjevušiti će zarazni refren!
Kuzma & Shaka Zulu - "7 litara" 3:23
Text: Saša Kuzmić i Galileo Tajč
Glazb, arr: Saša Kuzmić
FREE DOWNLOAD - KUZMA & SHAKA ZULU - "7 litara vina!" 192kbps/mp3
FREE DOWNLOAD - KUZMA & SHAKA ZULU - "7 litara vina!" 320kbps/mp3

PUTUJEMO
.... i druge pjesme za djecu

MIROSLAV ODAK - PUTUJEMO I DRUGE PJESME ZA DJECU
Miro Odak rođen je 1973. u Vinkovcima, ali ubrzo se sa roditeljima seli u Šibenik gdje je završio osnovnu i srednju školu. U srednjoj školi započeo je svoj prvi glazbeni angažman kao član benda STRINGS s kojima 1990. za etiketu SLUŠAJ NAJGLASNIJE izdaje svoj prvi nosač zvuka (kasetu). Od 1993. godine nalazi se na privremenom radu u Zagrebu. Studirao je i završio predškolski odgoj i danas radi kao odgajatelj u DV Špansko. Uz studij svirao je u bendu KRUG s kojim je snimio i izdao dva albuma za Anubis records (Krug 2002.g. i Zaljev svinja 2005.g.). Krug je postojao oko 10 godina i kao najveći uspjeh benda navodi da je Krug bio glavno rješenje jedne križaljke, a u šali je znao uvijek reći da će svirati dok se baš to ne dogodi.
Miro navodi kako je započeo sa snimanjem skladbi za djecu: Glazbenu prazninu koja je nastala gašenjem Kruga, a također i iz potrebe koja se javila u radu s djecom, počeo sam popunjavati pišući pjesme za djecu koje su često bile lagano didaktičke ili su bile dio vrtićkih tema, ali uvjek pune rime i ritma. Prvi CD pod nazivom "Baš je fora biti mali" izlazi za Anubis records i pjesme s tog albuma izvodio sam od vrtića do HNK Zagreb i MDF Šibenik. Ohrabren reakcijama djece zaputio sam se u novu avanturu i snimio CD "Putujemo" koji izlazi u izdanju Kondorcomma u ljeto 2012. godine. Slična receptura obogaćena ponekim inspiracijama i obradama pjesama moga djetinjstva, kao i neki folklorni elementi, našli su se na ovom CD-u koji uspješno kroči sebi put kod najiskrenije publike. CD "Putujemo" nalazi se u prodaji u svim maloprodajama firme "DM" te maloprodajnim mjestima nosača zvuka i slike Croatie Records i Aquarius recordsa.

ETHNO BALKAN
PRITISNI NA SLIKU
TKO JE METHODUS ETHNO ORCHESTRA?
Grupa je osnovana 2010. godine uz poticaj Roberta Tomića Zubera, autora i novinara HTV-a, a prvo glazbeno predstavljanje je bilo skladba koju su napravili za nagrađivani i poznati dokumentarac "Mila traži Senidu" od već potonje spomenutog autora. Grupu čine redom odlični instrumentalisti:
Milan Savanović - harmonika
Hasko Brkić - sax (tenor,sopran)
Žarko Janić - klavijature
Jahija Gračanlić -vokal
Lino Dević - bas gitara
Vjekoslav Polovanec - bubnjevi

Do sada su imali nekoliko nastupa, tijekom kojih su članovi grupe shvatili da ne bi bilo loše ući u studio i svoje glazbeno umijeće prenijeti na zvučni zapis.
Na albumu ETHNO BALKAN, sudjelovalo je uz stalne članove niz poznatih glazbenika:
Emil Gabrić(Paganini), Jasmin Nezirević, Miroslav Navračić, Goran Žegarac, Hrvoje Knežević te u vokalu još Tomislav Buconjić i naravno neizostavni Robert Tomić Zuber u dvije skladbe!
Nakon toga potpisan je ugovor s izdavačkom kućom Kondorcomm (jesen 2013.), album prvijenac pod radnim nazivom "ETHNO BALKAN", a objavljen je koncem mjeseca listopada. Grupa Methodus Ethno Orchestra nedavno je ušla u projekt “KULTURNA MREŽA JUGOISTOČNE EUROPE”, pa se uskoro nadamo brojnim nastupima van “Lijepe Naše” i širenju pozitivnih kulturno glazbenih vibracija i u druge zemlje.
Album “ETHNO BALKAN” zapravo je spoj džeza, sevdaha pa i ciganske glazbe, uz naravno upliv i drugih melodija, osim hrvatskih, izvorno podrijetlom iz raznih država (BiH, Makedonija, Rumunjska, Mađarska itd.). PRITISNI NA SLIKU
Svi zainteresirani za kupovinu ETHNO BALKAN albuma, isti možete nabaviti u maloprodajnim prodavaonicama nosača zvuka i slike:
CROATIA RECORDS
DANCING BEAR
AQUARIUS RECORDS
,
a također isti možete naručiti i na web stranici METHODUS ETHNO ORCHESTRA http://methodusorchestra.com
Malo info linkova podsjetnika za sve kojima je grupa možda već slabije u sjećanju te WEB i FB stranica:
http://methodusorchestra.com/
http://www.glasistre.hr
http://www.index.hr
http://www.24sata.hr
https://www.facebook.com/

NOXIN

Noxin - Dežurni krivac

2012. godina bila je vrlo uspješna za grupu NOXIN. Posebno ćemo izdvojiti tri događaja; band je svirao u Dubrovniku na Revelinu, proslavio godišnjicu (10 godina) na fantastičnom solo koncertu u studiju Bajsić, te je nastupio na MARS MUSIC FESTIVALU u Slavonskom Brodu.
Album "Almanah" iznjedrio je niz odličnih singlova; "Izgubljen", "Utorak", "Nema vremena" i duet s Kruškom "A orkestar svira". No,tu nije kraj, šećer dolazi na kraju, stara je izreka, pa promocijski dio prezentacije albuma završavamo sa skladbom "Dežurni krivac", pomalo tužna priča o jednoj vezi, gdje jedna strana pati zbog zanemarivanja i nedavanja druge u istoj, a uvijek je netko "Dežurni krivac", zar ne?

ŽELJKO KRUŠLIN-KRUŠKA

Nova pjesma Željka Krušlina - Kruške
KUDA LJUBAV ODLAZI
Glazba i tekst: Željko Krušlin- Kruška
Aranžman - Tomislav Modrić

Nakon odličnog albuma "Kruška i prijatelji-Divno je biti nekome nešto" Željko Krušlin, popularno poznat u medijima kao Kruška, ovo ljeto naporno radi na predstojećem studijskom albumu s novim autorskim skladbama. Skladba "Kuda ljubav odlazi", prva je u nizu, a s istom će Kruška nastupiti na ETNO FEST-u u Neumu.


GRUPA NOXIN & ŽELJKO KRUŠLIN-KRUŠKA

Grupa Noxin nedavno je snimila novi video spot za skladbu "A orkestar svira", napravljen u kooperaciji s popularnim autorom i izvođačem Željkom Krušlinom-Kruškom. Većina kadrova iz istoimenog spota snimljena je u baroknom ambijentu zagorskog dvorca "Oršić", a režiju potpisuje Alen Kuščar. Skladba "A orkestar svira" nalazi se na albumu "Almanah", inače drugom albumu (koji je objavljen početkom 2011.) popularne grupe Noxin.
A ORKESTAR SVIRA!

KUZMA & SHAKA ZULU

Naziv skladbe: NALOŽI DO KRAJA EMPE3!
Autor glazbe i teksta: SAŠA KUZMIĆ
Autori aranžmana: SAŠA KUZMIĆ I PREDRAG MARTINJAK
Trajanje:3:33

Sa svakim dolaskom ljeta, popularni splitski dvojac bez parića, KUZMA & SHAKA ZULU prirede nam pravo glazbeno osvježenje, ovaj puta ne IDEMO NA MORE i NE PIJEMO PIVU DA SKOČIMO U RIVU, već je vrijeme da svi
NALOŽI DO KRAJA EMPE 3!!
Pjesma "NALOŽI DO KRAJA EMPE3" ujedno je i najavni singl istoimenog dugosvirajućeg albuma, koji će biti objavljen krajem mjeseca lipnja ili početkom srpnja.

ELLA & E-BASE
"MAZA"

PRITISNI NA SLIKU

glazba: ELLA JANTOŠ & E-BASE
text: ELLA
aranžman: E-BASE


Ella je objavila novi singl, pjesmu "Maza", koja je napravljena u suradnji s poznatim glazbenim producentom i dj-om E-Base-om. Sexy spot za posljednju suradnju koju je napravio s hrvatskom dance pjevačicom Ellom koju najbolje znamo po pjesmi „Iza ponoći“ bit će gotov za koji dan, nakon čega će Ellina pjesma „Maza“ biti upakirana u E-Baseov aranžman i ne sumnjamo postati hit ovog ljeta. Da Elli majčinstvo..... ...više

Filmske ikone XX.stoljeća

PRITISNI NA SLIKU PRITISNI NA SLIKU
PRITISNI NA SLIKU PRITISNI NA SLIKU

bestseller

PRITISNI NA SLIKU PRITISNI NA SLIKU

EUROPSKI FILM

PRITISNI NA SLIKU PRITISNI NA SLIKU

Filmski klasici

PRITISNI NA SLIKU PRITISNI NA SLIKU

HORROR CAFE

PRITISNI NA SLIKU PRITISNI NA SLIKU

KOMEDIJA

PRITISNI NA SLIKU PRITISNI NA SLIKU

Filmske ikone XX.stoljeća

PRITISNI NA SLIKU PRITISNI NA SLIKU

Izbor iz svjetske produkcije


PRITISNI NA SLIKU PRITISNI NA SLIKU

PLESNA GLAZBA

ZLATNI HITOVI

VELIKI IZBOR NAJBOLJE GLAZBE IZ GOLDEN HITS PRODUKCIJE/60 originalnih snimaka na 3 Cd-a u kutiji/:
Platters, Ray Charles, Edith Piaf, Billie Holiday, Elvis Presley......


ROMANTIC SAX I PIN UP JAZZ SERIJA

VELIKI IZBOR NAJBOLJE GLAZBE IZ GOLDEN JAZZ PRODUKCIJE: Nat King Cole, Charlie Parker, Billie Holiday, Tony Bennett......

AMBIJENTALNA I NEW AGE GLAZBAIZBOR AMBIJENTALNE I NEW AGE GLAZBE: Feng Shui, Antistres, Yoga, Tai Chi, Reiki, itd......

IZBOR POZNATIH NASLOVA I IZVOĐAĆA U SETU OD NEKOLIKO CD-a
...izuzetno povoljne cijene...


Glazba sedamdesetih, 4 i 6 CD-a u kutiji..IZBOR NAJPOZNATIJE ORIGINALNE FILMSKE GLAZBE


IZBOR POZNATIH NASLOVA KLASIČNE GLAZBE

Video igre


NOVO!!!


GAS GUZZLERS EXTREME

GAS GUZZLERS COMBAT CARNAGE-Fire Zone
GAS GUZZLERS COMBAT CARNAGE
border="no"

VELIKI IZBOR RAZNIH IGARA ZA PC
PO NAJPOVOLJNIJIM CIJENAMA!
PRITISNI NA SLIKU PRITISNI NA SLIKU
PRITISNI NA SLIKU PRITISNI NA SLIKU
PRITISNI NA SLIKU
PRITISNI NA SLIKUPRITISNI NA SLIKU
PRITISNI NA SLIKU PRITISNI NA SLIKU
PRITISNI NA SLIKU PRITISNI NA SLIKU

....I MNOGE DRUGE!
PRITISNI NA SLIKU PRITISNI NA SLIKU

METRO STALJIN!

PC IGRE!
AKCIJSKA PUCAČKA AVANTURA!

PRITISNI NA SLIKUPRITISNI NA SLIKU
u svim kioscima Tiska, Slobodne Dalmacije i svim ostalim kioscima diljem Hrvatske, te u svim boljim prodavaonicama,robnim centrima, multimedijskim megastorima, knjižarama, gameshopovima, itd
....opširnije....

PRITISNI NA SLIKU
U 2008. Kondorcomm, d.o.o. je potpisao ekskluzivni ugovor s poznatom kućom Virgin play. Virgin play je relativno mlada španjolsko-engleska firma koja prvenstveno ima u svojem katalogu španjolske brandove kao što su Donkey Xote,Torrente - prljavi inspektor, Real Madrid, itd.
PRITISNI NA SLIKU PRITISNI NA SLIKU
PRITISNI NA SLIKU PRITISNI NA SLIKU

PRITISNI NA SLIKU
Mr.Bean
    Casper
Charlotte
U 2008. Kondorcomm je potpisao još jedan eksluzivan ugovor i tako dobio pravo (za područje republike Hrvatske) za distribuciju blast! video igara na formatima PLAYSTATION 2 i NINTENDO DS. blast! je u svjetskim okvirima vodeća firma za video igre koja je isključivo orjentirana na mlađu dječju populaciju od +3 prema +7 te +12, gdje roditelji bez imalo bojazni mogu biti sigurni da njihova djeca dobivaju kvalitetne video igre bez upliva nasilnih likova i brutalnih scena. BLAST u svojoj ponudi nudi mega popularne likove iz svjetski poznatih obiteljskih filmova, tv serija, crtića i brand igrački.
        
        
        

NOVE IGRE ZA PS3!
PRITISNI NA SLIKU PRITISNI NA SLIKU
PRITISNI NA SLIKU PRITISNI NA SLIKU

PSP IGRE!
PRITISNI NA SLIKU PRITISNI NA SLIKU
PRITISNI NA SLIKU PRITISNI NA SLIKU

Veliki izbor simulacija za PC!
PRITISNI NA SLIKU
Naučite voziti avion ili vlak!
PRITISNI NA SLIKU


IGRE ZA PS2!
PRITISNI NA SLIKU PRITISNI NA SLIKU
PRITISNI NA SLIKU PRITISNI NA SLIKU

Nintendo Wii igre


Nintendo DS igre